TOLGA

Velkommen til Tolga!

Bo sentralt og likevel ha en fantastisk natur rett utenfor studedøra di!

 

Tolga er kommunens sentrum og har de fleste tilbudene du trenger innen kort gangavstand. I sentrum ligger kommunehuset, skolen, kulturskolen, svømmehallen, gymbygget, liten kunstgressbane, samfunnshuset, biblioteket, helsetjenester, bank, dagligvarebutikk, kafé, restaurant, frisør, trimrom, togstasjon og så mye mer.

Tolga er ei innovativ landbruksbygd. Ny teknologi tas i bruk og den økologiske andelen er høy.  Ellers finnes ulike småbedrifter og småindustri ved siden av servicebedrifter og kommunen som er den største arbeidsplassen.  En kommune med tæl –  det er kommunens  slagord og henspeiler den stå-på-viljen som preger hele kommunen. Her har alle en mulighet til å bli med å skape det gode lokalsamfunnet.

Følg oss på Facebook:

Foto: Ingrid Eide

Foto: Tore Hilmarsen

Foto: Sindre Riise

Foto: Sindre Riise

Foto: Ingrid Eide

Foto: Ask Eide Liell

Foto: Ask Eide Liell

Foto: Lisbeth Moen

Det nære og sunne

Hvert år arrangerer vi lokalmatdagen på Tolga. "Tolga dyrker måltidet" er viktig for oss for å sette et søkelys på hvor maten vår kommer fra, og hvor heldig vi er som har lokale råvarer i kommune og regionen!

Aktive Tolga

Innen idrett og kultur har vi et tilbud som passer til alle.

Det er aldri kjedelig på Tolga. Aktivitetstilbudet er stort og dugnadsånden blant de 1100 innbyggerne er enda større. Med samarbeid holder vi tettstedet vårt i gang.

Hvert år arrangeres Olsok i Tolga her og i grendene rundt. Det er regionens største arrangement på sommertid.

Nylig ble hopp- og skiparkanlegget i Hamran ferdigstilt. Et fantastisk idrettsanlegg som er bygget opp med mye dugnad!

Klikker du her finner du ut mer om hvilke aktivitetstilbud vi tilbyr!

​I vinter fikk vi virkelig vist engasjementet og dugnadsviljen hos oss da idrettslagene på Tolga og i Vingelen arrangerte hovedlandsrennet i nordiske grener. Da kom hele Norge hit for å konkurrere!

Sætersgård

Bare et steinkast unna sentrum finner du idrettsanlegget Sætersgård hvor det på sommeren spilles mange fotballkamper her. På vinteren er det en fantastisk skistadion, som har huset både Hovedlandsrennet 2017,  Skandinavisk Cup og NM på ski!

Sentrale Tolga

Tolga ligger midt i smørøyet for å bo og jobbe. For her bor du midt i Fjellregionen, og det betyr kort rute til arbeidsplassen om du skal jobbe i kommunen eller pendle.

 

Det tar kun et kvarter å kjøre til Tynset på den ene siden og en halvtime til Røros på den andre.

Det er enkelt å reise rundt med tog og buss som har jevnlige avganger hver dag.

Ønsker du å bo her får du en villa med fantastisk utsikt til prisen av en leilighet i Oslo eller Trondheim. Hos oss bor du sentralt, mens du samtidig har fantastiske turmuligheter sommer som vinter rett utenfor stuedøra di. Her er det sunt og godt å bo!

Flytte til Tolga?

Ønsker du å flytte til Tolga kan du sjekke ut våre bo-sider for å finne deg ditt neste bosted. Trenger du jobb så tar du en kikk i vår jobbseksjon-side!

Har du noen spørsmål eller vil du at vi skal hjelpe deg, ja, da tar du bare å fyller ut feltet under så tar vi kontakt med deg!

Supert! Meldingen er mottatt.