TOLGA 2020

 

Ivarsveien

Tolga, 2540

post@tolga2020.no

918 77 472

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Om Tolga 2020:

Vi ønsker flere tolginger i kommunen vår. Derfor har Tolga kommune og Tolga-Os Sparebank gått sammen for å gjøre det enklere for folk å flytte til Tolga og oppleve det gode liv!

© 2016 TOLGA2020 & HILMFILM 

KULTUR

Kultur i hver krik og krok

Vi er stolte av det rike kulturlivet i kommunen vår. Om det er små lokale arrangementer i grendehusene, kulturskole for ungdom eller store festivaler som Olsok i Tolga, så gjøres det meste på dugnad. For det er nettopp det som gjør at vi har et så sterkt kulturliv. Et engasjert folk som brenner for bygda si!

Olsok i Tolga

Et stort kulturarrangement alle i kommunen er stolte over er Olsok i Tolga. En ukeslang festival med godt over 50 arrangementer for både store og små i alle grendene.

Olsok i Tolga er regionens største arrangement på sommeren. 

Kulturskolen på Tolga er kommunens ressurssenter innen kultur! Med et bredt tilbud som favner alle, får talenter utvikle seg. Her har også Astrid Sugaren satt sine fotspor - hun kom på 4. plass i Idol 2014.

Sterk kulturskole

Tolga dyrker måltidet

Landbruket og kulturopplevelser er vår stolthet. At vi er bevisste på hvor maten kommer fra og nærhet til det sunne er viktig.  Derfor arrangerer vi lokalmatdag hvert år.

Lag- og foreninger

Hos oss er det lett å synes og utgjøre en forskjell. Vi har mange lag- og foreninger som du kan engasjere deg i. Sjekk ut alle mulighetene du har her!