JOBBMULIGHETER

Foto: Ingrid Eide

Foto: Ask Eide Liell

Foto: Bjørn Aasen

HVA VIL DU JOBBE MED?

 

 Å jobbe er en helt essensiell ting i hverdagen. I Tolga kommune har vi et variert næringsliv som kan tilby jobber til ulike bakgrunner.

 

Hovedtyngden av næringa består av jordbruk, men en del andre bedrifter har også slått seg ned her. Nylig ble det klart at Synnøve Finden skal investere flere hundre millioner kroner på Tolga, noe som betyr mange arbeidsplasser i fremtiden! Med et bredt spekter av offentlige og private bedrifter som satser, er det ikke sikkert drømmejobben din er langt unna!

Men finner du den ikke her, er vi likevel sikker på at du vil trives på Tolga. For her er det kort vei til absolutt alt.  Med tog, buss eller egen bil kan du enkelt pendle rundt i regionen. Uansett hvilken bakgrunn og utdannelse du har, kan vi hjelpe deg med å finne en jobb her. Kontakt oss i feltet under for å vite mer om  arbeidsmuligheter og oppstartshjelp! 

LEDIGE STILLINGER

Det er viktig at du trives i jobben din, for på en arbeidsplass skal man tilbringe mange timer i løpet av et år. Vi kan hjelpe deg med å finne den perfekte arbeidsplassen. Her finner du ledige stillinger  i Tolga og andre steder i regionen.

TA KONTAKT I DAG

Trenger du hjelp til å finne deg jobb eller å starte opp bedrift i Tolga kommune, men ikke helt vet hvordan du skal gå frem? Ta kontakt med oss i dag, så kan vi hjelpe deg på veien videre!

Supert! Meldingen er mottatt.