HODALEN

Velkommen til Hodalen!

Litt over 10 kilometer øst for Tolga ligger jordbruksbygda Hodalen 800 m.o.h.

 

Med rundt 100 fastboende har bygda noe å tilby alle sine innbyggere hele året.

I hjertet av den vakre bygda ligger Hodalen Fjellstue, som er bygdas egne storstue som holder åpent for servering enkelte helger i året. Her finner du også ofte små og store arrangementer.

På sommertid yrer folkelivet i bygda. Her finner du faktisk en helt særegen og fantastisk filmklubb som arrangerer visninger hver sommer.

Hodalen er en vakker bygd omkranset av fjell og fantastiske sjøer. Her finner du også vakre sandstrender med karibiske-preg!

Følg Hodalen på Facebook:

Hodalen6

Hodalen6

Hodalen1

Hodalen1

Hodalen3

Hodalen3

Hodalen4

Hodalen4

Hodalen2

Hodalen2

Der lufta er sunn

Hodalen er en vakker bygd omkranset av fjell og fantastiske sjøer. Her lukter du at lufta er sunn. Med trygge oppvekstforhold og kort avstand til Tolga sentrum er bygda et sunt sted å vokse opp for alle.

Aktive Hodalen

Hodalen har som bygdene rundt et bredt aktivitetstilbud som passer alle, du kan engasjere deg i Hummelfjell 4H, utøve idrett eller spille musikk. Finn ut mer om aktivitetstilbud her!

Hodalen Sommerfilmklubb viser alt fra ukjente kortfilmer, til kjente klassikere og moderne filmer. I Hodalen finner du også Hodalssjøene, som består av flere sammenhengende fjellvann som ligger der som perler på ei snor. På vintertid kan du boltre deg i fantastiske skiløyper opp mot 1500 m.o.h!

Ta kontakt i dag!

Ønsker du å flytte hit? Ja, da kan vi hjelpe deg til å finne både jobb og bosted. Vi ønsker at du skal trives her på Tolga – her står nemlig ikke livet i kø!

Er du interessert i å flytte hit, men ikke helt vet hvordan du skal gå frem, kan du ta en uforpliktende prat med oss.

Bare fyll inn skjemaet under, så kan vi ta kontakt med deg!

Supert! Meldingen er mottatt.