Fritid

Her finnes ikke fritidsproblemer

Tolga kommune har et rikt tilbud på fritidsaktiviteter til alle i alle aldre.

 

Om det er vårt populære bibliotek, bade i svømmebassenget eller gå på jakt- og fisketurer i våre fantastiske fjellområder - har vi fritidssysler til alle.

Foto: Kari Rognerud Granlund

Foto: Lars-Olov Helms

Foto: Ask Eide Liell

Foto: Lisbeth Moen

Foto: Kari Nygaard

I sentrum av Tolga ligger svømme-bassenget i kjelleren på gymbygget. Anlegget blir ofte brukt av skolene, men i vinterhalvåret er det åpent for alle.

4H

Engasjer deg i 4H. Hos oss har vi flere lag som lar deg utvikle deg til å bli en samfunnsengasjert ungdom med ansvarsfølelse og respekt for natur og mennesker.

Bibliotek

Vårt bibliotek på Tolga blir brukt av mange. Faktisk så har det blitt kåret til årets bibliotek. Bibliotekssjef Mari Snortheim har alltid ei god bok på lager til deg!

Spinnvill

I Vingelen finner du treningsrommet Spinnvill. De nye lokalene ble tatt i bruk for tre år siden. Her kan du melde deg på gruppetimer for å holde deg i form.

Kino

For alle som er glad i film er det perfekt at det Iigger en kino med to saler i nabo-kommunen Tynset. 

Jakt og fiske

Tolga og grendene rundt har et fantastisk jakt og fisketilbud til alle. I vår kommune  finner du én av Europas beste villreins-stammer i Forollhogna Nasjonalpark.

Mjølkesyra

I hjertet at Tolga sentrum finner du det splitter nye treningssenteret Mjølkesyra. Her arrangeres det også mange forskjellige gruppetimer. 

33138959811_2d33c4e7ec_o.jpg

I hele kommunen har vi fantastiske forhold for å gå på ski om vinteren. Enten om du er aktiv eller bare trimmer. "Villsnøen" kommer i oktober og ligger til april!

Fritidsklubb

Fritidsklubben er et fantastisk aktivitets-tilbud for ungdom. Klubben har åpent noen ganger i måneden hvor de arrangerer tema-kvelder.

Skitrekk

I Tolga har vi et lite skiparkanlegg oppi Hamran. Men i våre nabokommuner Tynset og Os finner du litt større skitrekk som passer for hele familien.