FORDELENE MED Å BO I TOLGA

Tolga er en aktiv og levende kommune nord i Hedmark, sentralt plassert mellom to regionsentra, Tynset og Bergstaden Røros. Selv om vi er en liten kommune så har vi et av de beste tjenestetilbudene i landet!

Ved å flytte til Tolga kommune kan du nyte full barnehagedekning, en av landets beste grunnskoler, nyskapende kulturskole, bank, butikker, kaféer, svømmebasseng, treningssentre, lysløyper, nye hoppbakker og skipark, legesenter, tannlege, osteopat, fysioterapeut og så mye mer. Sjekk ut våre fantastiske grender: Tolga, Vingelen, Hodalen og Øversjødalen!

Foto: Bjørn Olav Andersen Fjellflokken

Foto: Gunn Hege

Foto: Hodalen

Foto: Linda Merkesdal

Foto: Lars-Olov Helms

Foto: Tore Hilmarsen

Foto: Sindre Riise

Foto: Egil Simensen

Foto: Sindre Riise

Lars-Olov Helms

Foto: Lisbeth Moen

Foto: Sindre Riise

BO

LEIE

I Tolga finnes det mange fine steder der du og familien kan leie til bolig til livets opphold. Om det er et gårdsbruk eller en bolig er helt opp til deg. Finn ut mer om hvor og hvordan du kan leie bolig i Tolga kommune her!

EIE

Ønsker du å eie din egen bolig eller å bygge selv? Vi kan hjelpe deg på veien til ditt eget drømmehjem. Det er bare å spørre oss om hjelp uansett når. Finn ut mer om hvordan du kan eie eller bygge egen bolig i Tolga kommune her! 

TA KONTAKT I DAG

Er du usikker på hvordan du skal gå frem for å flytte hit? Send oss en melding, så tar vi kontakt med deg!

ØVERSJØDALEN

Supert! Meldingen er mottatt.